Sugeng Rawuh para sederek. Sak menika panjengenan bakal miringaken berita sing dereng pernah panjengan miringaken. Berita menika apik kagem para sederek sekalian

Program ing Aram: Atiapi


Tembung Urip ()
Duration
 9 min