Sugeng Rawuh para sederek. Sak menika panjengenan bakal miringaken berita sing dereng pernah panjengan miringaken. Berita menika apik kagem para sederek sekalian

Program ing Spanish: Latin America


Kabar apik (Buenas Nuevas de las Santas Escrituras)
Duration
 38 min
LLL 1 Wiwit saka Gusti Allah ()
Duration
 25 min
LLL 2 Wong-wong sing Kuwasa Gusti Allah ()
Duration
 51 min
LLL 3 Kamenangan liwat ALLAH ()
Duration
 30 min
LLL 4 Abdining Allah ()
Duration
 33 min
LLL 5 Ing Pacobaning Gusti ()
Duration
 31 min
LLL 6 GUSTI YESUS - Guru & Pangruwat ()
Duration
 27 min
LLL 7 YESUS - Gusti lan Juruwilujeng ()
Duration
 32 min
LLL 8 Tumindak ROH SUCI ()
Duration
 27 min
Sang Kristus sing Urip ()
Duration
 119 min
Knowing More About God (Conciendo Mas De Dios)
Duration
 22 min
Devotions (Devociones)
Duration
 50 min
Devotions for Children (Devocionales para Niños)
Duration
 42 min
 Sumber daya liyane:
Jesus Film Project
Jesus Film Project
Jesus Film Project
Jesus Film Project