Sugeng Rawuh para sederek. Sak menika panjengenan bakal miringaken berita sing dereng pernah panjengan miringaken. Berita menika apik kagem para sederek sekalian

Ngaju Klompok Basa

Ngaja
Katingan-Hilir
Linoh
M'mugut
Tengon
Kapuas
Tengon: Eko'ehh
Ruku
Katingan: Tengah


Program ing Ngaju


Kabar apik (Kabar Bahalap)
Duration
 42 min
LLL 1 Wiwit saka Gusti Allah ()
Duration
 45 min
LLL 2 Wong-wong sing Kuwasa Gusti Allah ()
Duration
 62 min
LLL 4 Abdining Allah ()
Duration
 49 min
LLL 5 Ing Pacobaning Gusti ()
Duration
 49 min
LLL 6 GUSTI YESUS - Guru & Pangruwat ()
Duration
 49 min
LLL 7 YESUS - Gusti lan Juruwilujeng ()
Duration
 49 min
Tembung Urip ()
Duration
 54 min
 Sumber daya liyane:
Jesus Film Project
Jesus Film Project
Faith Comes By Hearing
Faith Comes By Hearing
Toko Media Online
Toko Media Online