Përshëndetje! Mirë se vini. Ato që do të dëgjoni janë disa nga fjalët më të rëndësishme që do të dëgjoni ndonjëherë. Është një lajm i mirë për të gjithë.

Ngaju Grupi i Gjuhëve

Ngaja
Katingan-Hilir
Linoh
M'mugut
Tengon
Kapuas
Tengon: Eko'ehh
Ruku
Katingan: Tengah


Programet në Ngaju


Lajme te mira (Kabar Bahalap)
Kohëzgjatja
 42 min
LLL 1 Duke filluar me Zotin ()
Kohëzgjatja
 45 min
LLL 2 Burra të Fuqishëm të Zotit ()
Kohëzgjatja
 62 min
LLL 4 Shërbëtorët e Zotit ()
Kohëzgjatja
 49 min
LLL 5 Në gjyq për Zotin ()
Kohëzgjatja
 49 min
LLL 6 JEZUSI - Mësues dhe Shërues ()
Kohëzgjatja
 49 min
LLL 7 JEZUSI - Zot dhe Shpëtimtar ()
Kohëzgjatja
 49 min
Fjalët e Jetës ()
Kohëzgjatja
 54 min
 Burime të tjera:
Jesus Film Project
Jesus Film Project
Faith Comes By Hearing
Faith Comes By Hearing
Toko Media Online
Toko Media Online