Sugeng Rawuh para sederek. Sak menika panjengenan bakal miringaken berita sing dereng pernah panjengan miringaken. Berita menika apik kagem para sederek sekalian

Program ing Naga, Tangshang: Khemsing


Kabar apik ()
Duration
 56 min
Tembung Urip- Life in Christ ()
Duration
 67 min
Tembung Urip- Message of Hope ()
Duration
 66 min
 Sumber daya liyane:
Jesus Film Project
Jesus Film Project